Det er blevet moderne at fokuserer på sin kost og sit helbred – og af god grund. Vi bliver nemlig mere og mere oplyste omkring kostens effekt på helbredet via medier og forskning.

Forskning omkring sammenhængen mellem vores fordøjelse og en del mere eller mindre kroniske sygdomme fokuserer mere og mere på vores spisevaner. Man ved, at forkert kost og levevis fører til livsstilssygdomme, men meget tyder på, at også mange andre sygdomme i løbet af en årrække vil komme ind under denne betegnelse. Mange forskellige madvarer har en negativ indvirkning på vores organer, når man spiser meget ensidigt eller for store mængder.

Det er blevet en trend at lære at spise sundt og fornuftigt i forhold til, hvem man er som person. Mange vælger at spise mere økologisk, glutenfrit, laktosefrit og mindre sukker i maden.

I min kostvejledning har jeg fokus på kroppens funktioner og fordøjelse, men også vægttab, motion og stress, da alle disse faktorer har en sammenhæng med vores helbred.

Som slankekonsulent kan jeg desuden tilbyde kostvejledning i forbindelse med ønsket om vægttab, for mennesker som gerne vil lære at leve sundere hver dag.

Jeg tilbyder kurser og foredrag, personlig kostvejledning i enrum, vejledning til ansatte i virksomheder samt undervisning inden for sundhedsområdet.

Klik her for at få tilsendt mere information